2018, met grootse plannen - en met jouw steun

 

Mijn biologisch kleinfruitbedrijf, Frambiosa y Besos in Beauvoorde bestaat  bijna 10 jaar en het is tijd voor een grote make-over – met jouw steun!

 

Dus komt er een nieuwe loods met hoevewinkel, ruimte voor de medewerkers, frigo & diepvries, werkatelier, ... Op het dak gaan we natuurlijk zonnepanelen leggen. Een heraangelegde parking zal de toegang voor de klanten verbeteren.

Ook wordt de plantage zelf uitgebreid. Dit jaar worden 35 are bijgeplant: frambozen, braambessen, stekelbessen en cassis. En er komt een vijver zodat er enkel nog geïrrigeerd wordt met regenwater.

Een zeer belangrijk sluitstuk van de plannen is de ecologische en educatieve inbedding. Zo zullen er zo'n 400 meter hagen aangeplant worden, komt er een kikkerpoel, een educatief wandelpad met infoborden en een picknickhoek met wat speeltuigen voor de kleinsten.

 

Jouw steun voor het project kan op meerdere manieren:

 

  •  Door een gift in de crowdfunding, in ruil voor een mooie beloning (cadeaupakketten, rondleidingen, zelfplukdag, …) – alle info over hoe en wat vind je op : Frambiosa y Besos, rustig in het groen
  • Door het aangaan van een win-win-lening: een private lening over 8 jaar met 2% intrest, fiscaal voordeel (2,5%) en gedeeltelijke staatsgarantie. Alle info vind je hier terug. Geïnteresseerd? Laat het weten op info@frambiosaybesos.be of op 0496/10 70 96.
  • Het mee bekend maken van mijn bedrijf en mijn project onder je kennissen, familie en vrienden – bvb door te delen op Facebook.
  • Door langs te komen in de hoevewinkel en heel veel frambozen en bessen te eten

 

Alvast mijn oprechte dank!

Fruitige groeten, Wim

© Wim Vandenberghe

Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

 

Administratieve zetel – postadres:

Wim Vandenberghe • Valkenberg 11C • 8970 Poperinge • BTW 0798.029.688